[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cerere Admin [ RESPINS! ]
Owner Date: Sâmbătă, 23 Apr 11, 0:18 AM | Message # 1
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
Nume CS: <[ ANGEL ]> R3d $c0rP1oN
ID de mess/skype: death.angel95@yahoo.com
Steam:OFF
Cunostinte AmxModX:Da ( am o comunitate de servere )
Varsta: 14
De ce doresti admin: Deoarece sunt foarte multi admini corupti,foarte multi playeri mana in mana cu ei si pt ca vreau sa aplic un regim,sa zicem comunist ( fara buguri,fara urcat pe harta,fara insulte,fara injuraturi,fara furat de nick-uri si cel mai importat fara favorizarea unui player )
CoCa-Cola Date: Sâmbătă, 23 Apr 11, 11:31 AM | Message # 2
Reproofs:
Respect
[ 14 ]
contra angry angry angry

Edited by:CoCa-Cola - Duminică, 24 Apr 11, 9:13 PM
sk1NNuTz Date: Sâmbătă, 23 Apr 11, 12:24 PM | Message # 3
Reproofs:
Respect
[ 28 ]
PRO
Esti activ smile
SamSon Date: Sâmbătă, 23 Apr 11, 1:37 PM | Message # 4
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
ai spus ca sunt multi admini corupti! Care sunt aceia?
ce regim vrei sa aplici? eu cred ca regulile nu le face un admin/player ci doar Detinatorii eventual ajutoarele lor in comun acord.
Ai mai spus ca fara insulte ... sunt de acord dar cred ca de fiecare data cand cineva a folosit un cuvant jignitor/agresit asupra altcuiva a primit gag...
+ ca nici tu nu esti vreo usa de biserica.
Nimeni nu favorizeaza playeri!
Atata timp cat nick-urile nu sunt rezervate oricine poate juca cu nick-ul cuiva fara ca cineva sa isi dea seama..(eventual sa le urmaresti IP-urile..dar dak e rotabil n-ai facut nimic)
Nu vreau sa crezi ca ma iau de tine dar asta e adevarul...
fie..PRO biggrin
Paste fericit!

Edited by:SamSon - Sâmbătă, 23 Apr 11, 1:42 PM
-pLaYeR- Date: Sâmbătă, 23 Apr 11, 4:23 PM | Message # 5
Reproofs:
Respect
[ 62 ]
PRO .... abia astept sa facem armata cu tn happy ..... tongue PASTE FERICIT !! ................................. pt. cei ce nu stiu .. sunt -gLoOnTz-

Edited by:-pLaYeR- - Sâmbătă, 23 Apr 11, 11:29 PM
Owner Date: Sâmbătă, 23 Apr 11, 10:02 PM | Message # 6
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
Multumesc ca ma sustineti biggrin >:D<
Ca sa va raspund la intrebari uitati urmatorii admini corupti:
SubZero ( corupt de vitamina Glontz )
Ionutz (nu e chiar corupt da pune botu la toate minciunile )
Sloteru de Vitamina care isi cam permite mult mai mult dkt mne,considera ca dak are si el un kkt de slot si ca e mana in mana cu subzero ar trb sa imi fie mie frica de el :)) ( nu mie frica nici macar de Headz dar astai alta poveste si nu vreau sa intru in amanunte ca poate nu mai primesc adminu )
Uitati aici regimu meu ,,Comunist'':
1.Fara bug
2.Fara urcat pe mape
3.Limbaj decent ( dar voi permite caterinca )
4.Fara fitze ca va parlesc
5. (Am sters numarul 5 deoarece am exagerat.... in cel mai rau caz lash bana 5 minute pe vitamina glontz ) Stiu cum e sa enervezi persoane avand in vedere ca marea majoritate a adminilor ma urasc soo...daca voi nu mati nenorocit ( nu ca ati putea :-j) nam nici eu dreptu sai fac una ca asta ! Imi pare rau pt acest subpunct citit de adminii anteriori dar lam scirs la furie !
6.Fara furt de Nick name-uri biggrin

Iar aici un top al adminilor cumsecade si cu bun simt :
Glontz,Colla ( acum nu mai e ),Headz ( chiar dak e owner ),Biohazzard ( si ala mai pune botu la prostiile lu vitamina,dar nu e el de vina dak vitamina stie numa sa minta:-j ) si in ultimul rand SamSon

Pt toti ceilalti admin care ma detestati ( sunteti multi ) si ma urati va urez din prietenie un Paste fericit ! ...si sa ****** ! ( imi cer scuze pt ultima parte ) :))

Adaugat (23-Apr-2011, 9:24 PM)
---------------------------------------------
skiNNy, Deci... de la cne pot afla daca am vreo sansa ca admin?
A dah sa nu uit ,Paste Fericit !

Adaugat (23-Apr-2011, 10:02 PM)

Quote (SamSon)
ai spus ca sunt multi admini corupti! Care sunt aceia?
ce regim vrei sa aplici? eu cred ca regulile nu le face un admin/player ci doar Detinatorii eventual ajutoarele lor in comun acord.
Ai mai spus ca fara insulte ... sunt de acord dar cred ca de fiecare data cand cineva a folosit un cuvant jignitor/agresit asupra altcuiva a primit gag...
+ ca nici tu nu esti vreo usa de biserica.
Nimeni nu favorizeaza playeri!
Atata timp cat nick-urile nu sunt rezervate oricine poate juca cu nick-ul cuiva fara ca cineva sa isi dea seama..(eventual sa le urmaresti IP-urile..dar dak e rotabil n-ai facut nimic)
Nu vreau sa crezi ca ma iau de tine dar asta e adevarul...
fie..PRO biggrin
Paste fericit!
Nu sunt usa de biserica recunosc,dar enervez numai adminii nenorociti,dovada vreo 4 admini nu au nimic cu mine chiar daca nu sunt usa de biserica, la furat de nickuri ma refer intre jucatori, sau mai trezit unii sa copieze nickuri si sa strice reputatia jucatorului in cauza ( nu ma referisem la admini care au rezervat ) limbajul decent la care m-am referit erau acele cuvinte obscene care nu au fost introduse in pluginul acela care da gag automat, iar cat despre adminii care favorizeaza singuru care lam prins in fapt este SubZero la care sa laudat vitamina ca SubZero face orice zice el ( el fiind vitamina ) iar SubZero a recunoscut ... Sooo... Sper ca tiam raspuns la intrebari si iti urez un Paste fericit si tie si familiei tale si tuturor membrilor de gashca de pe site si server biggrin ,iar cat despre atitudinea mea dificila este de acord si headz cu tn de aia e rezervat in privinta cererii mele admin , dar cu ajutorul RATE-urilor date de voi ( PRO la cerere ) sper sa fie totusi de acord...

Edited by:Owner - Luni, 25 Apr 11, 2:21 AM
CristianN Date: Sâmbătă, 23 Apr 11, 10:47 PM | Message # 7
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
PRO biggrin wacko wink surprised smile sad
Ryden Date: Duminică, 24 Apr 11, 9:14 PM | Message # 8
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
CONTRA MAI INTAI SLOT SI DUPA O LUNA ADMIN angry
BoneCrusher Date: Duminică, 24 Apr 11, 11:35 PM | Message # 9
Reproofs:
Respect
[ 1 ]
Deci tu vrei admin sa te razbuni pe copilu' ala de 11 ani,Vitamina(aspirina,nurofen) sau cum il cheama,interesant.Toti avem pe cineva pe server care nu ne suporta sau nu-l suportam,dar asta nu insemna k noi,adminii,nenorocitii, cum spui tu ar trebui sa banam jucatorul sau jucatorii
respectivi.
De la mine ai CONTRA si meriti si warn,poti sa faci inca 100 de cereri de azi in colo,pentru ca eu nu-mi schimb parerea,nu meriti admin

P.S Lasa-ti politeturile in preajma sarbatorilor,pentru ca la mine nu tin

Owner Date: Luni, 25 Apr 11, 2:13 AM | Message # 10
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
Quote (BoneCrusher)
Deci tu vrei admin sa te razbuni pe copilu' ala de 11 ani,Vitamina(aspirina,nurofen) sau cum il cheama,interesant.Toti avem pe cineva pe server care nu ne suporta sau nu-l suportam,dar asta nu insemna k noi,adminii,nenorocitii, cum spui tu ar trebui sa banam jucatorul sau jucatorii
respectivi.
De la mine ai CONTRA si meriti si warn,poti sa faci inca 100 de cereri de azi in colo,pentru ca eu nu-mi schimb parerea,nu meriti admin

P.S Lasa-ti politeturile in preajma sarbatorilor,pentru ca la mine nu tin

NU vreau admin pt a nenorocii playerii sau a ma razbuna ,am dat ca fapt divers ! Eu vreau sa fac serveru sa nu aibe probleme ( playerii sa joace cu calm si un vocabular corespunzator ( stiu ca nus in masura sa vb caci si mie imi mai scapa cate o data ) sa nu existe buguri,playerii sa scoata lasere dupa deces si sa nu le sparga indiferent de culoare,sa primeasca gag pt cuvinte obscene sau injuraturi sa nu fure nick-urile celor care nu le au rezervate sa nu se urce pe mape daca acestea nu faciliteaza asa ceva ! Doar atat ! Daca vreti sa imi dati Adminul bine,daca nu nu ! Nu vreau sa incepeti sa va certati intre voi gen ( adminii mici contra administratorilor tip god sau ownerul HeadHunterz sau Bone ) . Ma doriti ca admin bine ...Nu asta e ma resemnez

Adaugat (25-Apr-2011, 2:13 Am)
Mdah...mai am vreo 3-4 Pro si 2-3 contra deci e clar ca am pierdut din start :-j asta este ! Bafta cu slujbele ( voi adminii care ati mai ramas )

Edited by:Owner - Luni, 25 Apr 11, 2:16 AM
HeadHunterz Date: Joi, 28 Apr 11, 10:09 PM | Message # 11
Reproofs:
Respect
[ 39 ]
CONTRA,stii tu de ce
T/C
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Recrutam moderatori

Contactati`ne pe yahoo