[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cerere Admin [ ACCEPTAT! ]
speLL Date: Marţi, 26 Apr 11, 1:57 PM | Message # 1
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
Nu stiu de ce dar cererea mea anterioara pentru admin a fost stearsa...

Nume: Andrei
Nume CS: speLL
ID de mess: andrey_z2
Steam: ON
Cunostinte AmxModX: Da
Varsta: 19
De ce doresti admin: Pentru a invata jucatorii sa respecte regulile serverului ,pentru a ajuta jucatorii noi sa se acomodeze cu serverul , pentru a va ajuta sa creeati o comunitate cat mai mare

-pLaYeR- Date: Marţi, 26 Apr 11, 2:33 PM | Message # 2
Reproofs:
Respect
[ 62 ]
Intai slot si dupa admin ... CONTRA! ... mai mult ,azi 26.04.2011 am intrat pe svr si am zis sa taci ca te bagai in seama ca prostu (dar nu asta conteaza) ... cand ai vzt ai zis sa am grija ca esti admin .. si team intrebat cn esti si tu ai zis ca esti BoneCrusher(deci .. nu va mai dati mari smecheri .. ca oricum stiam ca nu esti BoneCrusher si asteptam o dovada cu care pot dovedi .. si uite dovada cererea ta .. (din cate stiu eo , BoneCrusher e owner si nu are nevoie de cerere ) angry >( angry ... PASTE FERICIT !! ................................. pt. cei ce nu stiu .. sunt -gLoOnTz-

Edited by:-pLaYeR- - Marţi, 26 Apr 11, 2:56 PM
speLL Date: Marţi, 26 Apr 11, 4:36 PM | Message # 3
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
Quote (-pLaYeR-)
Intai slot si dupa admin ... CONTRA! ... mai mult ,azi 26.04.2011 am intrat pe svr si am zis sa taci ca te bagai in seama ca prostu (dar nu asta conteaza) ... cand ai vzt ai zis sa am grija ca esti admin .. si team intrebat cn esti si tu ai zis ca esti BoneCrusher(deci .. nu va mai dati mari smecheri .. ca oricum stiam ca nu esti BoneCrusher si asteptam o dovada cu care pot dovedi .. si uite dovada cererea ta .. (din cate stiu eo , BoneCrusher e owner si nu are nevoie de cerere ) angry angry angry ... PASTE

rectific , nu a fost azi, a fost ieri. nu prea stii sa minti ...
se vede ca ai 12 ani, amice wink In primul rand nu ma bagam in seama doar vorbeam cu tine si in al doilea rand, tu m-ai intrebat daca sunt Bone ,nu eu ti-am zi ca as fi si nici macar nu ti-am raspuns am zis doar ";)" asa ca nu mai interpreta aiurea. vad ca esti cam ofticat cand vezi cate o cerere pentru admin , ti-e frica ca iti ia cineva locul ??

Edited by:speLL - Marţi, 26 Apr 11, 4:40 PM
Ionut Date: Marţi, 26 Apr 11, 10:12 PM | Message # 4
Reproofs:
Respect
[ 1 ]
PRO

Edited by:Ionut - Marţi, 26 Apr 11, 10:12 PM
SamSon Date: Miercuri, 27 Apr 11, 7:15 PM | Message # 5
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
prima oara slot
iar mai tarziu admin..
ok?
mai astapta si tu!
deci..COntra wacko

EDITED: parerile oamenilor se pot schimba/daca mai ai ceva de adaugat ai EDIT wink

Edited by:SamSon - Joi, 28 Apr 11, 2:43 PM
speLL Date: Miercuri, 27 Apr 11, 9:06 PM | Message # 6
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
Quote (SamSon)
prima oara slot
iar mai tarziu admin..
ok?
mai astapta si tu!
deci..COntra wacko

ce-mi place de tine samson , la prima cerere care a fost stearsa mi-ai dat pro acum imi dai contra :))

EDIT : @cocacola : nu sunt tare in gura, dar sunt prea multi copii care au primit admin gen glont,samson,etc care dau pro si contra dupa cum li se scoala...(scuzati expresia),nu dau in functie de experienta/ore jucate pe server..etc.
Nu mai conteaza acum...daca vrea cineva sa imi dea admin,bine , daca nu ,nu. O seara buna.

Edited by:speLL - Joi, 28 Apr 11, 10:31 PM
BoneCrusher Date: Sâmbătă, 30 Apr 11, 10:34 AM | Message # 7
Reproofs:
Respect
[ 1 ]
De la mine ai Pro ,merge si fara slot ca sintem darnici happy
Ryden tu ce-ai dat frate,Pro sau Contra sa stim si noi,da EDIT si dai un vot omului
HeadHunterz Date: Sâmbătă, 30 Apr 11, 10:37 AM | Message # 8
Reproofs:
Respect
[ 39 ]
PRO,sa asteptam sa mai voteze inca doi admini sa dam verdictul final
Ryden Date: Sâmbătă, 30 Apr 11, 12:09 PM | Message # 9
Reproofs:
Respect
[ 0 ]
Si CONTRA angry
CoCa-Cola Date: Sâmbătă, 30 Apr 11, 1:51 PM | Message # 10
Reproofs: