Cerere admin [ RESPINS! ]
|
|
icewolf1 |
Date: Marţi, 31 Mai 11, 3:33 PM | Message # 1 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Nick:Ice Wolf Nume:Cristi Marian Varsta:15 ani Steam:OFF De ce vrei admin?:Vreau functia de admin deoarece sunt un jucator serios(parerea mea da las playerii sa decida),doresc sa ajut serveru sa aduc maim multi jucatori sa fie populat cu acordul ownerului,sa-i ajut pe jucatori daca nu se descurc si sa ma asigur ca lumea respecta regulile srv! Si sa respect si eu regulile desigur... Ani de cs:pe zm mod cam de aproximativ 6 luni, Experienta de admin:cam 2 sau 3 luni,dar parerea mea este ca ma descurc...(Buna) Cunostinte Amx/ModX:DA
Edited by:-pLaYeR- - Marţi, 09 Aug 11, 10:10 PM
|
|
|
|
CoCa-Cola |
Date: Marţi, 31 Mai 11, 5:31 PM | Message # 2 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 14 ]
|
|
|
deci mai ai rabdare putin abea ai primit slotu pana atunci Contra!!!!
|
|
|
|
icewolf1 |
Date: Miercuri, 01 Iun 11, 2:27 PM | Message # 3 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
CoCa-Cola, admin am primit si inainte anul trrecut dar nam mai ramas pe srv si de aia mi la scos dar stiu f bine cum e si am experienta
|
|
|
|
CoCa-Cola |
Date: Joi, 02 Iun 11, 1:50 AM | Message # 4 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 14 ]
|
|
|
deci frate te stiu tu ai luat admin odata cu mn eu sunt RaZvan de demult da asa sunt regulile faci cerere de slot si dupa o luna admi
|
|
|
|
XxDaNuTxX |
Date: Joi, 02 Iun 11, 10:03 AM | Message # 5 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 15 ]
|
|
|
PRO a mai avut si na daca continue sa joce mult
$XxDaNuTxX$
|
|
|
|
BoneCrusher |
Date: Joi, 02 Iun 11, 2:11 PM | Message # 6 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 1 ]
|
|
|
Toti plecati sau uitati sa mai intrati pe server si pierdeti adminele.Un owner cind le da nu le da degeaba,fiti mai seriosi si tineti-va de ele,pentru ca tot voua va pare rau.Cum a zis si Cola,mai asteapta o saptamana sau doua,si revii cu cererea de admin. T/C
|
|
|
|